FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een DM op Instagram @studiosihombing!

 

Waar naartoe verzenden jullie?

Wij verzenden momenteel naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zweden. Onderaan deze pagina kun je bij 'Verzenden en retourneren' meer informatie vinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Alle informatie hierover vind je onder het kopje 'Verzenden en retourneren' onderaan deze pagina. 

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Je kunt je bestelling ophalen in Delft. Stuur ons een berichtje (via Insta of via het contactformulier) voor de verzendcode en om af te spreken wanneer je je bestelling op komt halen.

Mijn bestelling is een cadeautje. Kan het ingepakt worden?

Ja zeker! In je winkelwagentje heb je de optie om een notitie toe te voegen. Daar kun je een berichtje typen, wat wij dan bij je bestelling op een kaartje schrijven. Al onze bestellingen worden leuk ingepakt. 

Wat als een product uitverkocht is?

Al onze producten zijn uniek en gemaakt van de batik stoffen die op dat moment beschikbaar waren. Als jouw gewenste stof nog beschikbaar is, kunnen we het product opnieuw maken. Stuur ons altijd even een berichtje als je naar iets specifieks op zoek bent!

Maken jullie ook producten op aanvraag?

Ja, dat vinden we erg leuk! We hebben bijvoorbeeld al eens een lamp gemaakt, en we leveren op maat gemaakte broodzakken voor een bakkerij. Dus heb je een leuk idee, stuur ons dan vooral een berichtje!